Varierade lokaler av högsta kvalitet

Optimala utrymmen för din verksamhet

Lediga lokaler

FPF har fastigheter på flera ställen i Gävle.

 
På Förrådsgatan på Näringen har vi för tillfället några lokaler lediga.
Vi har lokaler som kan anpassas för kontorsverksamhet, stora som små eller kontorshotell. Vi har även en större lokal som kan anpassas för annan verksamhet, så som vårdcentral, gymanläggning, tandläkare, hälsa och skönhet, dagligvarubutik etc.

Vi ser inga begränsningar i att anpassa dessa lokaler efter just era behov. Och vi kan erbjuda konkurrenskraftiga hyror beroende på anpassningen.
 
Så vill du vara först på bollen med att öppna just din kanske unika verksamhet på detta området, kontakta oss för ett möte!

Näringen är ett område som är Gävle kommuns stora kommande bostadsprojekt. Gävle kommun planerar för att bygga över 5000 nya bostäder i området i olika etapper. Planerna ligger en bit fram i tiden men området i sig är i en spännande fas. Näringen ligger endast ett stenkast från Gävle Centralstation och busslinjer går till och från området. Flera företag i området kommer att få flytta sin verksamhet till förmån för det nya bostäderna. Våra fastigheter ligger inte i den zoonen. Angränsande områden är Centrum, Nord Ost, Öster, Brynäs och Strömsbro.

Våra fastigheter har idag hyresgäster bland annat inom restaurang, revisionsbyrå, entreprenörer och skolverksamhet.
Granne med våra fastigheter är Gävle Energis huvudkontor. Våra fastigheter har även en egen stor privat parkering för våra hyresgäster och dess kunder.

 

Lokal A

Högkvalitativa lokaler vid Kungsängsvägen 79, perfekt yta för industri, verkstad, lager eller garage. 128m2 + 43m2 loft med kontor, pentry, dusch och wc. Bredband framdraget. Inhägnat och tillgång till parkering.  Vikport B 4,5m, H 4,5m.

Lokal B

Högkvalitativa lokaler vid Kungsängsvägen 79, perfekt yta för industri, verkstad, lager eller garage. 128m2. Bredband framdraget. Inhägnat och tillgång till parkering. Vikport B 4,5m, H 3,5m.

Lokal C

Centrala lokaler endast några hundra meter från Tågstationen Gävle. Verkstad och lagerkolkal på ca 330m2 med kontorsdel och omklädningsrum. Denna lokal i markplan kan hyras i sin helhet eller delas upp för flera hyresgäster. Parkering samt carport ingår.

Lokal D

Centrala lokaler endast några hundra meter från Tågstationen Gävle. Stor lokal på plan två som kan anpassas till en större verksamhet eller delas upp till mindre. Friskvård, mottagning, kontor, undervisning, konferens eller kontorshotell – vi anpassar efter era behov! 150 – 500m2.

Lokal E

Lokaler bredvid Gasklockorna på Atlasområdet i Gävle.
​​​​​​​Kontorslokal med kök, fikarum wc och dusch. Lokalen kan hyras ut i sin helhet eller till flera hyresgäster. Friskvård, mottagning, kontor, undervisning, föreningsverksamhet, konferens eller kontorshotell – vi anpassar efter era behov! 16m2 - 375m2.

Lokal F

Lokaler bredvid Gasklockorna på Atlasområdet i Gävle.​​​​​​​Ett flertal förråds och verkstadslokaler med tillgång till el, vatten och parkering. En av lokalerna har omklädningsrum, kök, dusch och wc lämplig för ca 10-12 personer. Lokalerna kan hyras i sin helhet eller delas upp för mindre varsamheter, allt från 30m2-200m2.

Lokal G

Stor nybyggd tvätthall.
Vi har en helt ny tvätthall ledig. L24m, B7m och porthöjd 4,5m.

Behöver du eller ditt företag möjlighet till att tvätta fordon eller maskiner? 
Lokalerna lämpar sig ej för kommersiell biltvätt då antalet parkeringsplatser på utsidan är begränsade.

Lokalerna finns på Kungsbäck, Kungsängsvägen 79 i Gävle.
Några kilometer från centrum med läge direkt ut på E16 och E4.