Lokal E

Harven, Atlasgatan 1

Här har vi en fastighet bredvid Gasklockorna på Atlasområdet i Gävle.
Kvarteret Harven är en fastighet belägen inom stadsdelen Brynäs, även känt som Atlasområdet. Fastighetens obebyggda ytor utgörs av asfalterade och grusade parkerings-, uppställnings- och logistikytor och ligger under planering.
På objektets yta fanns tidigare fyra byggnader uppförda under 1920-talet och 1970-talet och bestod tidigare av kontor, verkstadslokaler och lagerlokaler.

2024 vart en omfattande renovering klar för att välkomna de nya hyresgästerna Gästrike Vatten. Lokalen inrymmer idag toppmoderna kontor speciellt anpassade för hyresgästen och varsamt renoverade och ombyggda för att harmonisera med fastighetens ursprung.

Fastigheten ägs idag av Fastighetesbolaget Lysgatan.

Kringliggande bebyggelser utgörs av industrier, kontor, butiker och Gävle kommuns kultursatsning ”Gasklockorna”. Läget betraktas som mycket centralt med endast 1,5 km till centrum och centralstationen. De nya stadsdelarna Godisfabriken och Gävle Strand är närmaste grannar. Området genomgår en omfattande stadsförvandling nu och kommande år. Fastigheten är unik i sitt slag, central med havsläge.
​​​​​​​

Harven, Atlasgatan 1  Lokal E

Lokalen är uthyrd.
​​​​​​​Övriga delar inom fastigheten ligger under planering.

Intresserad av detta objekt?

Hör av er till Fredrik om ni vill mer information eller visning av lokalen på plats.

Fredrik Pierre

fredrik.pierre@pierre.se
​​​​​​​070-710 68 20