Bygg och Golvtjänst

Tommy Töyrylä är ägare och vd på Bygg och Golvtjänst och hyr ca 750 kvm yta av oss på FPF.
Vi är mycket stolta över att ha Tommy och hans företag som hyresgäster hos oss i vår fastighet Stäven på Förrådsgatan.

Tommy har arbetat hela sitt vuxna liv på företaget och tog över det helt 2011. Företaget har idag ca 17 anställda och omsatte år 2015 24 miljoner skr. Företaget är en del i Golvkedjan och är marknadsledande inom golv. Lokalen dom hyr innefattar både lager och butik med utställning. Bygg och Golvtjänst är specialiserade på plast, textil, linoleum och trägolv.
​​​​​​​
FPF’s målsättning är att tillgodose sina hyresgästers behov så långt det går och att alltid ha en god dialog.
"Vi stävar efter långsiktiga relationer med våra hyresgäster och försöker tillgodose så mycket som vi kan. Vi har även ett byggföretag inom koncernen så vi brukar kunna lösa det mesta."
- Fredrik Pierre vd på FPF
"Dialogen med Fredrik är lätt och fungerar jättebra. Det är korta vägar och hyresvärden löser problem snabbt. Det här är ett bra område och vi har bra grannar både i huset och i området och det kul att hela fastigheten är fylld med hyresgäster nu så det blir mer spring här."
- Tommy Töyrylä, ägare och vd på Bygg och Golvtjänst
Fastigheten som Tommy hyr i ligger bredvid Gävle Energi som de allra flesta gävlebor kommer i kontakt med någon gång. I området, som ligger endast ett par kilometer från city, finns bland annnat skola, restauranger, butiker, tillverkare och fastighetsbolag.
​​​​​​​
Tack Bygg och Golvtjänst för att ni hyr av oss!